Fesyen Ibu Mengandung

Fesyen Raya Untuk Ibu Mengandung 2018

Fesyen Raya Untuk ibu Mengandung 2018 Sekarang ini susah nak cari Baju Kurung Raya yang berfesyen untuk ibu mengandung. Butik sangat limited kat Malaysia ni kan. Yang ada pun biasa-biasa je. Mujur ada FURBY MOMS. Ibu mengandung mudah nak cari baju mengandung yang cantik, exclusive, moden dan fesyen yang terkini bagi tahun 2018.

Continue Reading
Tips & Panduan

Tips Pilih Susu Formula Terbaik Untuk Bayi

Tips Pilih Susu Formula Terbaik Untuk Bayi “Aduh, banyaknya jenama. Pening kepala nak pilih. Kalau aku tanya ‘promoter’ ni, nanti mereka mesti kata produk mereka yang paling bagus. Kalau baca label pun, bukannya faham sangat. Hmmm.. Menyesal pula tak cari maklumat dan tips memilih susu formula yang sesuai. Nanti kena datang baliklah nampaknya.”

Continue Reading
Tips & Panduan

Cara Menangani Anak Tantrum Secara Bijak Dan Efektif

Cara Menangani Anak Tantrum Secara Bijak Dan Efektif “Masuk sebuah mall, ternampak seorang adik yang berusia dalam 4 tahun, menangis gila kuat sebab nak “kinder joy” yang ada permainan dalam tu, harga dalam RM 5.30 tu & ayahnya tampar budak tu. Cubit telinga & cakap “tak faham bahasa ke kau, dengan muka berang!”.

Continue Reading