Fesyen Ibu Mengandung

5 Gaya Fesyen Menarik Dan Menawan Untuk Ibu Mengandung

5 Gaya Fesyen Menarik Dan Menawan Untuk Ibu Mengandung

5 Gaya Fesyen Menarik Dan Menawan Untuk Ibu Mengandung – Siapa cakap wanita mengandung tidak boleh bergaya seperti wanita lain? Tentunya boleh!

Tetapi bagi wanita yang mengandung anda perlu berhati-hati ketika menggayakannya.

Pastikan pakaian itu tidak terlalu ketat dan terlalu menjolok mata sehingga kelihatan jelas perut anda. Kak fara ada beberapa tips 5 gaya fesyen menarik dan menawan untuk ibu Mengandung

#1 Daissy Blouse


Daissy Blouse ini sesuai untuk ibu mengandung kerana material kainnya yang lembut iaitu cotton korea.

Ibu tidak akan berasa terlalu ketat dan berasa selesa tentunya memberi ibu kelihatan bergaya walaupun sedang mengandung. Malah rekaannya yang wudhu’ friendly dan nursing friendly memudahkan urusan ibu untuk breastfeed dan solat.

#2 Blouse Dan Bottom

 

Jangan sangka wanita mengandung tidak boleh bergaya bersama seluar yang menarik. Gayakan bersama blouse yang longgar dan simple dan andalah ibu mengandung paling bergaya!

#3 Straight Pant

 

Meskipun berbadan dua,itu bukanlah alasan ibu untuk tidak boleh memakai straight pants kegemaran ibu. Tetapi pastikan ibu memilih straight pants yang menggunakan kualiti kain yang selesa dan bagus. Jangan lupa gayakan dengan blouse yang versatil!

#4 Gaya Kasual Ke Pejabat

 

Bagi ibu yang bekerjaya pula, pilih blouse yang selesa dan mempunyai potongan yang moden seperti Melati Blouse dari FurbyMoms. Untuk tampak lebih ayu, pilih warna yang lembut dan padan kan dengan seluar mengandung straight pants.

#5 Manisnya Kurung Exclusive ini!

Nak Raya nanti, buat ibu yang sukakan gayakan yang Exclusive santai dan selesa, ibu boleh gayakan Kurung seperti ini.

 

Materialnya tentu memberi keselesaan yang selesa untuk anda dan ia juga kurang panas. Ia kelihatan sangat ayu dan tidak akan menonjolkan bahagian perut anda terlalu jelas.

Ok, kak fara dah kongsikan 5 Gaya Fesyen Menarik Dan Menawan Untuk Ibu Mengandung.

Jadi, tiada lagi alasan untuk ibu hamil di luar sana tidak bergaya sakan sewaktu mengandung. Sebenarnya ibu hamil kelihatan lebih cantik dan menawan sewaktu fasa ini. Jadi guna kesempatan ini sebaiknya!

**Bagi ibu-ibu yang masih buntu mencari seluar dan baju mengandung yang cantik dan murah,apa kata ibu-ibu ‘cuci mata’ di facebook dan website FurByMoms.Banyak koleksi terkini dan menarik serta murah menanti ibu!

Klik sini -> FURBYMOMS

1 thought on “5 Gaya Fesyen Menarik Dan Menawan Untuk Ibu Mengandung”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *