Fesyen Ibu Mengandung

Baju Kurung Raya Ibu Mengandung Exclusive Sri Menannti

Baju Kurung Raya Ibu Mengandung Exclusive Sri Menannti

Kali ini Kak Fara nak memperkenalkan mommy semua Baju Kurung Ibu Mengandung Raya Exclusive yang paling latest tahun 2018. Paling tip top tau. Memang tak de kat Malaysia ni. Hanya di FURBY MOMS shj.

5 bulan yang lepas Kak Fara dah mula cari kain ni. Nampak kan? Orang bisnes ni kena rancang awal tau. Walaupun Raya bulan Jun 2018 tapi Kak Fara tak boleh berlengah. Pada bulan November 2017 Kak Fara dah plan nak keluarkan Koleksi Raya. Koleksi yang Pertama, adalah koleksi Exclusive iaitu Sri Menannti Kurung.

Material kain ini adalah BROCADE. Kalau mommy nak tau, ada macam-macam jenis juga material brocade ni. Tapi Kak Fara ambil 1 jenis je. Pilihan Kak Fara kainnya lebih soft dan warnanya cantik. Untuk ibu mengandung tak kan nak pakai kain yang keras kan? Mesti nak selesa dan cantik.

Ada 2 Pilihan warna. Yellow dan Black. Mommy suka yang mana? Dua-dua cantik kan? Kalau mommy susah nak pilih sebab dua-dua cantik, Kak Fara lagi la juling nak pilih kain dulu. Banyak yang cantik-cantik juga. Rasanya masa nak pilih kain 5 bulan yang lepas, hampir 50 kedai Kak Fara ronda. Kaki hampir krem tapi Kak Fara gagahkan juga. Demi mencari kain yang mengikut citarasa orang Malaysia.

Sri Menanti Kurung Exclusive warna Yellow ini sangat sesuai dipakai untuk ibu mengandung yang bersaiz kecil. Dengan colour yang cerah menampakkan gaya ibu mengandung lebih elegant berbanding yang lain. Kak Fara pilih warna ini untuk ibu mengandung yang suka colour yang cerah. Sulaman kain berbentuk bunga warna pink menyerlahkan lagi keayuan ibu mengandung.

Sri Menanti Kurung Exclusive warna Black sesuai untuk ibu mengandung yang bersaiz sederhana. Warnanya yang gelap membuatkan ibu mengandung tampil lebih slim dari biasa. Sulaman bunga bewarna merah menyerlahkan lagi ibu mengandung agar tidak nampak terlalu pudar di mata orang lain. Dalam gelap ada kilauannya.. gitu..

Kak Fara nak tunjukkan features pada mommy. 1st, Baju Kurung Exclusive ini bukan untuk ibu mengandung shj tau. Lepas bersalin pun boleh. Kurung ini ada zip detangah dada memudahkan mommy menyusukan baby. Zip dilengan pula memudahkan mommy ambil wuduk. Skirt Kurung ni pula berbentuk Mermaid dan bahagian atas skirt ada BELLY SUPPORT untuk menampung kandungan sehingga 9 bulan. Ada juga butang boleh laras. Mommy adjust je ikut keselesaan perut mommy.

Mommy yang dah teruja nak dapatkan koleksi ini, BOLEH TERUS KE WEBSITE untuk details SIZE, PRICE dan FEATURES dengan layari website www.furbymoms.com
.
NAK WALK IN (boleh try sample dan rasa material kami)
FURBY MOMS
NO 52-1, TINGKAT 1,
JALAN NELAYAN 19/B,
SEKSYEN 19,
SHAH ALAM 43000 SELANGOR
.
WORKING HOUR:
Isnin – Khamis : 10 pagi – 10 malam (6.30 ptg – 8.00 malam CLOSE)
Sabtu – Ahad : 10 pagi – 6.30 ptg
Credit Card Accept.

P/S: Ada 5 koleksi lagi bakal dikeluarkan minggu depan. Kali ini lagi super exclusive & lagi Super Elegant tau.. Confirm tgk nanges kat tepi bucu katil. Stay tune.. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *